Cu toții avem ceva cunoscut sub numele de „instinct.” Deși denumește multe lucruri diferite, funcționează în același mod, indiferent de cuvântul pe care alegi să îl folosești.

Pentru cei care cumva nu sunt conștienți este înțelegerea imediată a ceva fără niciun motiv real. De exemplu, s-ar putea să simți că ești în pericol, dar nu vei putea vedea pericolul. Acest lucru se întâmplă foarte mult în viața noastră, indiferent dacă aveți tendința să vă dați seama sau nu. Când instinctul îți vorbește, nu ar trebui să-l ignori. Cu cât îl asculți mai mult, cu atât va deveni mai proeminent în viața ta și astfel lucrurile vor fi mai clare odată ce totul va fi spus și făcut. Acest sentiment al intuiției este ceva ce ar trebui să lucrăm cu toții pentru a-l cultiva în mod corespunzător în interior.
Mai jos, voi trece în revistă câteva dintre cazurile în care instinctul tău s-ar putea să te lovească și cât de importante sunt aceste tipuri de lucruri. În aceste situații, ar trebui să vă auziți întotdeauna intestinul. Nu ignorați doar sentimentele și gândurile plasate înainte, lucrați pentru a le înțelege mai bine.
1. Când te simți tras într-o anume direcție
Când instinctul îți vorbește, te vei simți uneori atras de ceva anume. Deși la început nu veți cunoaște motivul, odată cu trecerea timpului, veți înțelege lucrurile mai clar.

2. Când ai un sentiment rău despre cineva sau o situație anume.
 Dacă vă simțiți dubios în legătură cu cineva sau aveți vibrații proaste, nu ar trebui să ignorați aceste lucruri. Intuiția ta încearcă să te facă conștient de intenția din spatele acestei persoane.

3. Când auziți o voce înăuntru, care vă avertizează literalmente de ceva sau de cineva.
Când instinctul tău încearcă să facă ceva cunoscut, unii oameni le pot vorbi.  Vor auzi o voce în cap. S-ar putea să credeți că acest lucru este o nebunie sau s-ar putea să rezonați în funcție de modul în care se desfășoară intuiția voastră. Acest lucru seamănă foarte mult cu conștiința însăși, dar în general este puțin diferit.

4. Când simțiți că există un pericol
Când instinctul tău simte pericolul, te va avertiza. Acesta este modul său de a încerca să te scoată de oriunde te afli și departe de oamenii care fac acest sentiment prezent. S-ar putea să vă simțiți brusc rău sau chiar să amețiți.

5. Când vă simțiți entuziasmați și „încrezători” în ceea ce faceți
Atunci când instinctul tău încearcă să te conducă spre o schimbare pozitivă, te-ar putea face să te simți destul de puternic și încrezător, chiar dacă situația nu pare să se descurce cum vrei. Cu cât este mai puțin rațional, cu atât te vei simți mai ciudat, dar dacă ești încrezător, merită.

6. Când ești pe cale să faci ceva, dar te răzgândești brusc.
 Aceasta este partea dvs. intuitivă care vă atinge subconștientul și face lucrurile mai sigure în general. Vei privi înapoi la aceste situații și îți vei mulțumi sinele tău superior, crede-mă.

7. Când ai un sentiment care nu va dispărea.
Instinctul tău nu te va face să simți ceva important și apoi să te oprești.  Sentimentul în sine va deveni repetitiv până îl vei asculta.

 

Sursa: randuripentrutine.eu

Sursa foto: Larisa Koshkina from Pixabay

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.