„Când dai din ce este al tău, nu dai decât puțin. Dând din tine însuți, dai cu adevărat.”Kahlil Gibran

Dăruiește bucurie, zâmbete, cuvinte amabile, iubire, apreciere și complimente tuturor oamenilor pe care îi cunoști, nu doar prietenilor și familiei, ci și străinilor.

Vorbește întotdeauna din inimă și dăruiește tot ce este mai bun, în fiecare moment al zilei.

În fiecare zi, fă-i fericiți pe cei din jurul tău, prin gândurile tale bune, prin cuvintele tale rostite cu căldură din adâncul sufletului tău frumos, sau ajută-i într-un fel sau altul, astfel încât să se simtă fericiți!

Cu cât vei oferi mai multă bucurie celorlalți, cu atât o vei atrage către tine.

Dacă vei dărui tot ce este mai bun în tine, vei fi uimit de viteza cu care darurile tale se vor întoarce asupra ta.

Dăruirea deschide poarta care îți va permite să primești și din fericire, tu ai nenumărate ocazii de a dărui în fiecare zi din viața ta.

De pildă, dăruiește cuvinte frumoase, calde, dăruiește un zâmbet, apreciere și iubire. Oferă-le tuturor oamenilor pe care îi întâlnești aprecierea și dragostea ta.

Fă tot ce îți stă în puteri pentru a te asigura că toți cei care îți ies în cale vor avea o zi mai bună pentru simplul motiv că s-au întâlnit cu tine. La prima vedere, această atitudine nu pare legată de viața ta personală, dar crede-mă, ori de câte ori oferi o bucurie cuiva, tu atragi aceeași stare de bucurie către TINE.

După cum vezi, tu ai nenumărate oportunități de a dărui, şi implicit de a deschide poarta care îți va permite să primești.

 

Sursa: credeintine.com

Sursa foto: pixabay.com/user castleguard

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.