Emisiunea a fost difuzata in stream live aseara - 3.02.2021, de la orele 22:30, impreuna cu un prieten deosebit, Cristi Brancu, un profesionist desavarsit si o personalitate de exceptie in mass-media si nu numai si pe care il cunosc de mai bine de 20 de ani si care mi-a oferit sprijinul la primele meditatii colective cu Flacara Violeta. Datorita lui Cristi au putut sa se desfasoare acele meditatii la care participau 200-250 de persoane.

Subiectele de discutie din cadrul emisiunii: afectiuni in perioada pandemiei si influenta gandurilor noastre asupra starii de sanatate, psihoterapie, afectiuni psihosomatice, factori de stres.

Vizionare placuta!

 

Opinii

Cristian Brancu
Cristian Brancu acum 7 luni
Pentru mine, este un dar faptul ca-l cunosc pe Teodor Vasile de aproape 20 de ani. Un om serios pe care te poti baza. Un om cu o sete extraordinara de cunoastere si updatare perpetua a cunostintelor. Un om cu caracter. Un vindecator de minti si de suflete. Zecile de meditatii si evenimente realizate impreuna in anii de aur ai revistei Lumea misterelor stau marturie asupra faptului ca Teo schimba vieti. Un om profund. Bucurati-va ca-l aveti langa voi!

Părerea ta contează.