Oamenilor le-a fost pusa intrebarea: Care este motivul pentru care traiesti? Raspunsurile sunt de-a dreptul minunate.

1. Am o poveste de spus. De fapt, cred ca toti avem.. si trebuie sa ne gasim propria noastra cale pentru a o spune. Traieste pur si simplu. Nu cred ca trebuie sa existe un scop pentru care sa te trezesti cu zambetul pe buze dimineata.

2. Pentru ca vreau sa ii vad pe cei din jurul meu zambind. Pentru ca vreau sa apreciez lucrurile simple.

3. Traiesc pentru ca imi place sa rad, sa zambesc, sa iubesc.

4. Motivul pentru care traiesc? Este simplu - oamenii au crezut ca am murit. Le-am dovedit ca s-au inselat.

5. Imi place sa ii vad pe cei din jurul meu fericiti. Atunci sunt si eu fericit. Simt ca traiesc cand imi vad copilul zambind cand ii dau cadoul de Craciun. Simt ca traiesc cand sotul meu ma ia in brate si imi spune ca ma iubeste. Simt ca traiesc cand mama vine si ma saruta pe frunte.

6. Motivul pentru care traiesc? Imi place viata mea. Chiar si atunci cand sunt trista ma gandesc la cat de norocoasa sunt pentru ca sunt in viata... si supararea imi trece.

7. Sunt fericita pentru ca traiesc. Este simplu. Evoluez, iubesc si depun eforturi pentru a ajunge acolo unde imi doresc.

8. Motivul meu este unul simplu - traiesc pentru experientele mele, pentru lectiile pe care le primesc de la viata, pentru fiecare rasarit si fiecare apus.

9. Fiecare moment pe care il traiesc ma face sa ma simt in viata. Sunt fericita chiar si pentru fiecare zambet pe care il afisez fara sa simt, pentru fiecare bataie a inimii si pentru fiecare lacrima care imi cade pe obraz. Sunt om, simt, traiesc si iubesc.

10. Scopul meu in viata este unul simplu - sa cunosc oamenii. Sa fiu inconjurata de iubire.

 

Sursa: kudika.ro; soulpancake.com

Sursa foto: Free-Photos de la Pixabay

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.