Prețuiește-te, Iubește-te, Iubește timpul, Iubește oamenii, Trăiește frumos

Prețuiește secundele, gândește pozitiv, ai grijă de mintea și de sufletul tău așa cum ai grijă de corpul tău. Caută și păstrează un echilibru și o armonie între cele trei: Corp, Minte, Suflet. Pentru că doar din echilibrul celor trei se poate naște o viață frumoasă, împlinită, plină de momente de neuitat.

Spune lucruri frumoase, fă bine altora pentru că fiecare om pe care îl întâlnești are nevoie de mângâiere, de atenție, de ascultare, de o încurajare, de un gând bun. Nu există om care să nu aibă cel puțin o poveste tristă în spate, sau o rană emoțională nevindecată. Nu există om care să nu simtă nevoia de a auzi ceva frumos, de a simți o bucurie, de a primi ceva mărunt în dar, de a se simți apreciat și mai ales de a simți că și el contează, că este valoros pentru cineva.

Oamenii ne influențează enorm, și noi la rândul nostru influențăm enorm alți oameni. Dacă gândești despre celălalt ceva frumos, spune-i! Nici nu știi cât de mult poate însemna pentru el, și cât de bine va păstra acea părere frumoasă pe care tu o ai pentru el. Spune la timp ceea ce vezi frumos în oameni, nu păstra acel gând doar pentru tine.

Fă bine atunci când poți, cui poți, și cât poți. Oferă orice crezi că-i poate aduce celuilalt o bucurie, fie ea chiar și una mică. Nu trăiești singur pe planeta asta, și un aspect și mai important pe care fiecare ar trebui să-l știe: Toți suntem interconectați. Atunci când te rupi de ceilalți ești doar tu cu energia ta, dar ia gândește-te puțin cum ar fi dacă energia ta ar fi pusă la comun cu a celorlalți oameni. Ar fi o adevărată explozie de stare de bine, de gânduri pozitive, de încurajare, prosperitate, succes, fericire, iubire.

 

Sursa: stiai.net

Sursa foto: Irina de la Pixabay

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.