Vă propun o relaxare scurtă și eficientă (aproximativ 30 de minute). Înregistrarea este preluată din întâlnirea „online” din seara de marți, 28.04.2020, orele 20.00. La întâlnire am avut marea bucurie să constat faptul că au fost prezenți 84 de participanți. La un moment dat, aveam impresia că se va depăși numărul permis de platforma zoom și am avut emoții.

 

Doresc să le mulțumesc tuturor pentru încredere.

 

Acest tip de relaxare apelează la tehnica de Training Autogen elaborată de medicul psihiatru și, în același timp, psihoterapeut de renume internațional, Johannes Heinrich Schultz, publicată în anul 1932. Această abordare am învățat-o, asemenea, câtorva mii de studenți, psihologi și medici, de la dna. Prof.univ.dr.Irina Holdevici. La aceasta am adăugat câteva elemente de Autocontrol Mental®. De asemenea, am introdus câteva elemente de sugestie terapeutică, create de către recunoscutul psiholog și farmacist Émile Coué.


Este o tehnică simplă, ușor de abordat, dar, în același timp, extrem de eficientă. Se poate învăța relativ ușor și poate fi făcută, la nevoie, ca și formă de autorelaxare facilă, eficientă și cu rezultate rapide.


În speranța că vă poate fi de folos,

Dr. Teodor Vasile

 

Sesiunea de relaxare din seara de marți - 28.04.2020

 

 

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.