Workshop Dezvoltare Personala

Gasirea echilibrului intre viata personala si cea profesionala

Dezvoltarea personala este un proces continuu de autocunoastere si evolutie, care izvoraste din dorinta ta de schimbare in mai bine, plecand de la descoperirea sau redescoperirea ta, ca fiinta unica pe acest Pamant, descoperirea resurselor tale interioare, a calitatilor si abilitatilor personale, continuand cu imbunatatirea imaginii de sine si cresterea increderii in propriile forte, descoperind in final o noua cale spre o viata echilibrata, fericita si armonioasa.

Dezvoltarea personala te poate ajuta sa intelegi de ce este necesar sa incepi cu tine, cu un proces de introspectie, de privire in interiorul tau si de descoperire a unui nou eu, mai puternic, mai echilibrat, mai intelept, mai pregatit pentru lumea exterioara.

In acest fel, descoperindu-te pe tine vei intelege importanta pe care o ai in acest Univers, dar si ce anume te motiveaza, care sunt valorile tale, ce asteptari ai de la tine si de la persoanele care te inconjoara, cum poti optimiza procesul de comunicare, astfel incat sa-ti atingi mult mai usor obiectivele profesionale si personale. Imaginea din oglinda ar trebui sa se intalneasca cu imaginea ta din prezent, undeva la mijloc de drum, si sa exprime in exterior ceea ce tu doresti sa vina din interior, fie ca reflecta un om timid si interiorizat, fie ca reda imaginea unui om puternic si sigur pe el.

Insa, pentru ca realitatea ne joaca feste si devine de multe ori subiect de film, refugiul poate sa constituie un raspuns la toate acele intamplari nefericite, care te-au lovit ca un trasnet si care ti-au schimbat viata, de cele mai multe ori in mod negativ. Fiecare om de pe acest Pamant a trait macar o data in viata un eveniment traumatizant, fie ca doreste sa si-l aminteasca, fie ca alege sa-l ascunda cat mai adanc in interiorul fiintei sale. Dezvoltarea personala te poate ajuta sa inveti cum sa treci cu bine peste aceste situatii si ulterior cum sa te eliberezi de umbrele traumelor din trecut astfel incat sa devii un om mai fericit.

 

La workshop-urile de dezvoltare personala vei beneficia de un program integrat de dezvoltare si autocunoastere al fiintei umane, ce are ca scop:

  • Imbunatatirea starii de bine;
  • Cultivarea gandirii pozitive, orientata catre prezent si viitor;
  • Descoperirea resurselor tale interioare;
  • Constientizarea, intelegerea si solutionarea traumelor din trecut depasirea prejudecatilor si a gandurilor limitative;
  • Imbunatatirea comunicarii;
  • Gasirea echilibrului intre viata personala si cea profesionala.

 

Asadar, priveste in interiorul tau si construieste acel om care doresti sa fi cu adevarat! Puterea este in mintea ta!


Data incepere: 9 noiembrie 2017

Durata: 4h

Locatie: Str. Carol Knappe 44A, Bucuresti

Conditii de participare