Viața este prețioasă. Viața este fragilă. Fiecare clipă trebuie stoarsă de tot ce se poate da.

Aceasta este bucuria de a trăi, în pace și cu recunoștință – aici şi acum.

Cu cât trăim mai mult, cu atât înţelegem mai bine că viaţa este scurtă. Ocaziile favorabile apar şi, apoi, dispar. Eu cred că printre cele mai măreţe lecţii pe care trebuie să le învăţăm în această scurtă călătorie pe pământ sunt lecţiile care ne ajută să distingem ce este important şi ce nu este.

De-a lungul timpului am învățat să mă bucur de orice lucru mărunt, să prețuiesc persoanele dragi pe care le am lângă mine, căci nu vom știi cât vor mai fi în preajma noastră! Nu trebuie să ratăm momentele mici ale vieții în așteptarea altora mărețe, căci s-ar putea să nu apară niciodată.

E normal să avem și momente proaste, însă nu e normal ca ele să devină obișnuință. Dacă privești în jurul tău, vei observa oameni cu probleme mult mai grave decât ale tale, dar care sunt cu zambetul pe buze și trăiesc fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

O dramă îți schimbă viața. Spre exemplu, ceva ce te poate face să îti apreciezi mai mult părinții, să ne dorim să petrecem mai mult timp cu ei, să vrem să îi auzim mai des.

Tuturor ne lipsește ceva, dar acel ceva nu stă în calea fericirii noastre…deloc!!!

Sursa: randuripentrutine.eu

Sursa foto: Jill Wellington de la Pixabay

 

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.