Curs Cristaloterapia

Iubirea este un cristal nemaipomenit de fin, ce atârnă de un fir de mătase. Frans Eemil Sillanpaa

Cristalele sunt recunoscute pentru capacitatea lor de vindecare și echilibrare a energiei care circulă prin întregul organism. Utilitatea folosirii cristalelor în terapie se regăsește în abordarea holistică a ființei umane, acestea aducând beneficii la nivel fizic, spiritual și mental.

Cristalele ne pot ajuta enorm, cu condiția să le respectăm și să le îngrijim corespunzător. Astfel, după ce am achiziționat un cristal este indicat să urmăm câțiva pași importanți printre care reamintim: curățarea, purificarea, încărcarea. Este indicat să fie urmate aceste etape cu răbdare și iubire, considerând că orice cristal rezonează cu ființa umană și vă va ajuta la momentul potrivit.

Un alt aspect de care este bine să ții seama este armonizarea cu cristalul. În momentul în care nu ne place un cristal, fără să știm aparent de ce, indicat ar fi ca, pentru o perioadă de timp să nu îl folosim, poate doar nu este momentul potrivit sau încă nu suntem pe deplin pregătiți. Întotdeauna cristalul potrivit pentru noi va veni la noi, este bine să nu uităm și să ținem întotdeauna seama de intuiția noastră.

 

Ce îți trebuie pentru acest curs?

Este foarte simplu: dorință, hotărâre și – cel mai important – deschidere. Una dintre cele mai importante și uimitoare calități pe care le au cristalele, este aceea de „terapeuți”. Terapia cu ajutorul cristalelor este indicată nu numai pentru planul fizic, ci și pentru a îmbunătății starea de spirit sau pentru a liniști mentalul. Astfel, cristalele pot fi folosite pentru diverse scopuri: protecție, meditație, înlăturarea blocajelor energetice, atragerea prosperității, absorbirea energiilor negative, creșterea încrederii în propriile forțe, stăpânirea emoțiilor, sub formă de elixire etc.

 

În cadrul acestui curs vei învăța:

  • Să recunoști principalele familii de cristale și proprietățile acestora;
  • Să diferențiezi cristalele în functie de calitatea și proveniența lor;
  • Etapele principale, necesare înaintea folosirii unui cristal în terapie, respectiv, alegerea, curățarea, purificarea, încărcarea s.a.m.d.;
  • Corelarea sistemului energetic al organismului uman cu fiecare cristal;
  • Cum să utilizezi cristalele în terapie;
  • Tehnici de meditație cu ajutorul cristalului.

Dată începere: 26 aprilie 2024

Durata: 4h

Locație: Str. Carol Knappe 44A, București

 


Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.