Teodor Vasile - Psihoterapeut

        Despre mine pot să spun că sunt un om norocos, că am văzut câte ceva din lumea aceasta și am ascultat multe, multe povești de viață, unele spuse de oameni fericiți, dar cel mai adesea, de oameni ce se aflau la încercare. Tot ceea ce am primit de la Maeștrii și Profesorii mei, de la oamenii pe care i-am întâlnit și din locurile pe unde am călătorit, doresc să dăruiesc mai departe, să ajut, să aduc Armonie, Cunoaștere, Fericire, Iubire și un strop de Înțelepciune. Am învățat că viața nu trebuie doar trăita, ci trebuie celebrată ca pe un Dar Divin, în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare minut... în fiecare clipă, că trebuie să fim prezenți și să înțelegem că această viață este unică și că timpul se scurge și noi decidem dacă acest timp se scurge în favoarea noastră sau nu...

        Dintotdeauna m-au fascinat cuvintele lui Einstein atunci când se referea la viață, ele spun totul: "Îți poți trăi această viață ca pe un continuu Act de Magie sau o poți trăi fără să vezi nimic magic în ea." Noi înșine putem decide cum să ne trăim această viață. M-am născut într-o familie din clasa, cel mult, medie. Înainte de '89, majoritatea oamenilor făceau parte din această pătură socială. Copilăria mea a fost marcată de boală, de două ori am intrat în moarte clinică. Într-un cuvânt, mi-am cam necăjit părinții, mai ales că la vârsta de 12 ani am început, fără știrea lor, să practic Artele Marțiale. Tot timpul, de cand mă știu, am visat și visele mele, în timp au devenit realitate. Așa am devenit ceea ce sunt astăzi. Eu am ales să mă bucur de această viață, de fiecare clipă din ea, ca pe ceva Magic, pentru ca viața e Magie...

        Vă doresc, ca și visele voastre sa se împlinească...

        ...să vă vedeți viața ca pe un dar Magic!

        Totul este posibil atunci când ai puterea să visezi, să speri și să crezi cu tărie în visul tău!

 

Căutați un psiholog bun? Cum știți că aveți nevoie de un psiholog și, mai ales cum să alegeți un psihoterapeut bun sau un psiholog bun pentru nevoile dumneavoastră?

În primul rând un psiholog bun este cel care este compatibil cu dumneavoastră și nevoile dumneavoastră.

Daca vreți să fie un psiholog recomandat, cea mai bună recomandare este aceea a unui client/pacient care a avut rezultate.

Dacă vă aflați într-o situație de impas, în care viața nu mai pare atât de frumoasă, în care oboseala și stresul sunt pe cale să creeze o suferință și v-ați hotărât să schimbați ceva, putem să facem această schimbare împreună. Rolul meu nu este foarte important, puteți face acest lucru, cu oricare dintre colegii mei de breaslă, psihoterapeuți sau psihologi specializați în consiliere. Important este să aveți încredere, să fiți compatibili și să lucrați cu unul dintre noi, indiferent de școală sau tehnica propusă. Importantă este încrederea și dorința dumneavoastră, indiferent de abordarea terapeutică.

 

Destine ca-n filme - invitat Dr. Teodor Vasile

Prezentator: dna. Iuliana Marciuc

O producție TVR2, realizată în anul 2017

 

Portret de vedetă - invitat Dr. Teodor Vasile

Realizator: Denis Ciulinaru

O producție Național fm, realizată în anul 2010

 

 

Emisiunea Dimensiunea Psi - invitat Dr. Teodor Vasile în dialog cu prof. Mario Sorin Vasilescu

Realizatori: Andrei Dorobanțu și Mario Sorin Vasilescu
Producător: Andreia Bârsan
O producție Alpha Tv, realizată în anul 2004