Fericirea este în interior. Noi pierdem prea mult timp pentru căutarea aprobării și compasiunii celor din jur. Dar de fapt, nu căutăm unde trebuie. Aruncă o privire în interiorul tău.
Fii recunoscător pentru toate. Pentru bine, rău și foarte rău. Viața în sine este un dar. Iar plăcerea și durerea sunt o parte a drumului nostru în viață.

Schimbă-ți percepția și se va schimba și viața ta. Când te simți cuprins de frică, furie, supărare, pur și simplu privește situația în suflet.
Sărbătorește-ți succesele, chiar și cele mai neînsemnate. Ia-ți ochelarii de la ochi. Nu te concentra exclusiv pe scopuri și dorințe. Riști să scapi din vedere frumusețea vieții și a oamenilor ce te înconjoară.

Crezi. Pur și simplu, ține minte că Universul este de partea ta și totul va fi bine.. Nu lua totul aproape de inimă. Faptele altor oameni sunt reflecția a ceea ce se întâmplă în viața lor personală. De obicei, ele nu au legătură cu tine.

Natura tămăduiește. O plimbare la aer curat, în preajma unor peisaje frumoase este în stare să-ți purifice mintea și sufletul.
Oamenii supărați îi supără pe alții. Însă oricum iubiți-i. Perfecționismul este o iluzie și încă una dintre cele mai dureroase. Relaxează-te. Tinde spre perfecțiune, dar permite-ți să faci greșeli și să fii fericit indiferent de rezultat.

Lumea înconjurătoare este o oglindă. Ceea ce iubim la alții iubim în noi. Ceea ce nu-ți place la alții, posibil că nu-ți place nici la tine.
Învață să ierți. De asta ai nevoie în primul rând tu și nu cel pe care l-ai supărat. Iertând, tu capeți liniște și libertate.
Cu toții avem o intuiție extraordinară. Doar că trebuie să te oprești și s-o asculți. Ea îți va arăta calea.
Înconjoară-te de oameni care te iubesc și te susțin. Și răspunde-le și tu reciproc. Viața e prea scurtă ca s-o trăiești altfel…

 

Sursa: randuripentrutine.eu

SUrsa foto: Jill Wellington from Pixabay

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.