Oamenii între care se creează conexiuni puternice îşi sunt daruri unii celorlalţi. Îşi aduc lumină. Fie că sunt sau nu conştienţi, o astfel de legătură îi îmbogăţeşte și maturizează spiritual. Indiferent de natura sau contextul relaţiei dintre ei. Legături de sânge, iubiţi sau prieteni.

Darurile pe care aceşti oameni şi le fac se simt și odată cu trecerea timpului tind să aibă tot mai mult impact. Sentimentul de confort pe care îl ai în prezența unui om, micile discuţii, tăcerile, visurile împărtăşite, timpul petrecut împreună, comunicarea şi chiar momentele dificile te ating în cele mai nebănuite moduri. 

Acolo unde este iubire, oamenii strălucesc în tot ce fac.

Cineva cu care vibrezi pe aceeaşi lungime de undă îţi aduce tot ce e mai bun. Nu pentru că primeşte de la tine tot ce e mai bun, ci pentru că simte să-şi exprime recunoştinţa. Pentru ce însemni în viaţa lui. Aceşti oameni rămân. Chiar şi când nu îi vezi o perioadă lungă de timp. Conexiunea rămâne și devine tot mai puternică.

Unui astfel de om este natural să-i doreşti binele. Să-i transmiți gânduri și emoții. Să-i păstrezi spațiu în interiorul tău. Fie că ţi-e prieten, frate, iubit, profesor sau elev. Dincolo de vârstă. Dacă legătura se creează la nivel sufletesc şi mental, prietenia se dezvoltă firesc. Pentru că aprecierea, recunoştinţa şi iubirea aduc oamenii împreună. Le dau forţă, motivaţie să încerce mai mult, sens şi profunzime sufletească. Un soi de maturizare care nu poate veni decât din conexiunea cu alt suflet. Cu o altă minte. Cu un om care aduce lumină.

 

Sursa: atractiasuccesului.ro

Sursa foto: StockSnap de la Pixabay

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.