Începând de joi 19 octombrie 2023, reluăm seria workshop-urilor de dezvoltare personală. Acestea se adresează atât colegilor psihologi aflați la început de drum, cât și tuturor persoanelor interesate de propria dezvoltare personală.

Dezvoltarea personală este un proces continuu de autocunoaștere și evoluție, care izvorăște din dorința ta de schimbare în mai bine, plecând de la descoperirea sau redescoperirea ta, ca ființă unică pe acest Pământ, descoperirea resurselor tale interioare, a calităților și abilităților personale, continuând cu îmbunătățirea imaginii de sine și creșterea încrederii în propriile forțe, descoperind în final o nouă cale spre o viață echilibrată, fericită și armonioasă.

Dezvoltarea personală te poate ajuta să înțelegi de ce este necesar să începi cu tine, cu un proces de introspecție, de privire în interiorul tău și de descoperire a unui nou eu, mai puternic, mai echilibrat, mai înțelept, mai pregătit pentru lumea exterioară.

În acest fel, descoperindu-te pe tine vei înțelege importanța pe care o ai în acest Univers, dar și ce anume te motivează, care sunt valorile tale, ce așteptări ai de la tine și de la persoanele care te înconjoară, cum poți optimiza procesul de comunicare, astfel încât să-ți atingi mult mai ușor obiectivele profesionale și personale. Imaginea din oglindă ar trebui să se întâlnească cu imaginea ta din prezent, undeva la mijloc de drum, și să exprime în exterior ceea ce tu dorești să vină din interior, fie ca reflectă un om timid și interiorizat, fie că redă imaginea unui om puternic și sigur pe el.

La workshop-urile de dezvoltare personală vei beneficia de un program integrat de dezvoltare și autocunoaștere al ființei umane, ce are ca scop:

*Îmbunătățirea stării de bine;
* Cultivarea gândirii pozitive, orientată către prezent și viitor;
* Descoperirea resurselor tale interioare;
*Conștientizarea, înțelegerea și soluționarea traumelor din trecut, depășirea prejudecătilor și a gândurilor limitative;
* Îmbunătățirea comunicării;
* Găsirea echilibrului între viața personală și cea profesională.

Așadar, privește în interiorul tău și construiește acel om care dorești să fi cu adevărat! Puterea este în mintea ta!

Sursa foto: Jess_the_VA from pixabay.com

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.