Curs Reiki

Energia electromagnetică subtilă care curge prin întregul univers fizic

Reiki este o tehnică japoneză "primită" prin meditație (GASHO) și dezvoltată de Dr. Mikao Usui, aceasta tehnica utilizand energia (Ki) universala (Rei) in scop de cultivare si vindecare,  pentru dezvoltare mentala, reducerea stresului, in functie de necesitatile fiecarui participant. Ki (Chi, Qi, Prana, Energia Radianta) este denumirea dată unei energii electromagnetice subtile care curge prin întregul univers fizic şi prin fiecare fiinţă umană. De asemenea, Ki poate reprezenta gândurile şi viziunile dumneavoastră pentru crearea unei vieţi împlinite.

Dacă la începuturi, Maestrii Reiki formați de Dr. Mikao Usui formau o castă, sistemul fiind transmis doar în Japonia, mai târziu dna. Hawayo Takata este cea care deschide porțile Reiki căre universalitate, formând primii 22 de Maeștrii Internaționali de Reiki. Fiecare dintre acești Maeștrii Internaționali au dorit să implementeze ceva nou alături de ceea ce deja au primit, ceea ce a condus la apariția și dezvoltarea mai multor sisteme de Reiki pe lângă cel care îi poartă numele Doctorului Mikao Usui (Reiki Usui sau Reiki tradițional), printre acestea numărându-se: Reiki Tibetan, Karuna Reiki®, Gendai Reiki Ho, Tehnica Radiantă®, Shambala Reiki, Agartha Reiki®, Vaste Reiki®, etc.

 

Ce transformări îți aduce acest curs:


Reiki este o tehnică energetică extrem de puternică, ce îți aduce transformări imense, atât la nivel fizic, cât și mental și spiritual; astfel, prin chakrele palmare realizându-se transferul de energie, fie către propriul corp, prin autotratament, fie de la Practicianul Reiki, către pacient.

De asemenea, Reiki reprezintă și o cale de evoluție, nu numai o metodă de accesare a Energiei Universale.  Pentru a putea utiliza tehnica Reiki este necesară racordarea ta la Energia Universală, aceasta realizându-se în cadrul unei inițieri specifice fiecărui Maestru Reiki. 

Inițierea de Reiki reprezintă o experiență personală profundă, și înălțătoare,  putând fi percepută și ca o călătorie în cadrul căreia tu de descoperi pe tine, ca Ființă de Lumină.

 

Printre beneficiile Reiki pot fi enumerate:

  • Îmbunătățirea stării de sănătate și a stării de bine a întregului organism;
  • Echilibrarea chakrelor și a câmpurilor energetice;
  • Eliberarea de starea de stres și tensiune, creând o stare de bine, de armonie cu întreaga planetă;
  • Îmbunătățirea somnului;
  • Reducerea durerilor;
  • Creșterea vibrației  energetice;
  • Susținerea vitalității întregului organism;
  • Încetinirea procesului de îmbătrânire, etc.

 

 


Dată începere: 6 aprilie 2024

Durata: 3h

Locație: Str. Carol Knappe 44A, București

 


Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.