Timpul nu ține cont de nimeni și de nimic, el trece! Așa că dacă iubești pe cineva, spune-i, dacă ai greșit față de cineva, cere-ți iertare, dacă ai un vis, o dorință, urmează-le!

Luptă pentru ceea ce îți dorești. De multe ori omul ajunge să regrete lucrurile nespuse la timp, pentru că timpul nu așteaptă pe nimeni. Timpul nu face cum vrei tu, timpul nu stă în loc până îţi iei deciziile, timpul nu îţi dă prea multe şanse.

Nu trebuie să lași pe mâine iubirea pe care le-o poți arăta astăzi celor pe care îi iubești. Poți pierde oamenii și ce folos ar mai avea să le declari dragostea prea târziu? Dacă cineva te-a ajutat, dacă ți-a fost alături când alții nu ți-au fost, arată-i recunoștința ta. E greu să găsești, în ziua de astăzi, oameni cărora să le pese cu adevărat de tine, care să te întrebe, ce mai faci? Cum ești? Ți-e bine?

Şi mai greu este să ajungi să regreţi lucrurile pe care nu le-ai făcut la timp, vorbele lăsate nespuse, acţiunile amânate…

Dacă ai greșit față de cineva, cere-ți iertare, exprimă-ți părerea de rău și regretul sincer al celor întâmplate. Iertarea are un rol extrem de important în viața fiecărui om. Iar dacă cineva a greșit față de tine, găsește puterea să ierți. Oricât de mare ar fi greșeala lui, poți să ierți, dacă te gândești câte ți-a iertat Dumnezeu ție…

Nu e nimeni sfânt, cu toţii greşim, iar din greşeli, cu toţii învăţăm, mai devreme sau mai târziu. Dacă ai o dorință sau un vis, urmează-l!

Se spune că Dumnezeu nu ne dă visuri pe care să nu le putem realiza. Ne dă și puterea de a duce la bun sfârșit orice, pentru a ne fi bine. Şi cel mai important, niciodată nu este prea târziu. Crede, speră și acționează! Iubește cu tot sufletul și nu rata șansa de a iubi, ierta şi a spune tot ceea ce simți acum!

 

Sursa: stiai.net

Sursa foto: GoranH from pixabay.com

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.